(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Otevřená kniha
Potřebné ingredience
tmavý korpus, pařížská šlehačka, potah Pasta Bianca Elite (a teď doufám, že to mám dobře napsané :-)
Postup přípravy
xxx
jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
akin77
(upraveno)
31. 5. 2009, 2:59
Vladi, krásná kniha..
MoňasB
(upraveno)
29. 5. 2009, 14:17
Ilonáček
(upraveno)
29. 5. 2009, 10:21
Finem
(upraveno)
29. 5. 2009, 9:03
Šikulky, moc vám všem děkuji.
Pet´ule
(upraveno)
29. 5. 2009, 8:18
Vladi,je krásný
Finem
(upraveno)
29. 5. 2009, 9:02
@Pet´ule
Děkuju peti
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2009, 7:17
Vladi, to se Ti táááááák povedlo
Finem
(upraveno)
29. 5. 2009, 9:03
@
moooc díky
IJohny
(upraveno)
28. 5. 2009, 22:35
pěkná
Anelis
(upraveno)
28. 5. 2009, 21:01
moc hezké
deena
(upraveno)
28. 5. 2009, 18:55
krásná kniha
KatkaH.
(upraveno)
28. 5. 2009, 18:22
Vladi, krásný dortík .
MarketchenB
(upraveno)
28. 5. 2009, 18:09
Vladí, moc hezká kniha!!!